Slaapkamer

De slaapkamer hoort een plek te zijn waar je even helemaal tot rust komt. De plek die symbool staat voor ontspanning. In je slaapkamer kun je even je gedachten laten varen en een goede nachtrust krijgen, zodat je weer fris en fruitig aan een nieuwe dag kunt beginnen. Omdat je in je slaapkamer komt om te relaxen is het uitzoeken van de juiste slaapkamer meubels een zorgvuldige klus. Hierdoor creëer jij een sfeer die bij jou past en waarbij jij je goed voelt. Op de webshop van Meubelconcurrent vind je een groot aanbod meubelen voor de slaapkamer. Stel naar wens samen en richt de slaapkamer van je dromen in!

Slaapkamer meubelen kopen

Nieuwe slaapkamer meubelen koop je niet iedere dag. Vanzelfsprekend ben je op zoek naar meubels die passen in de betreffende ruimte en die aansluiten bij je smaak en (interieur)stijl. Afhankelijk van jouw voorkeur van een stijl kun je hier bijpassende meubels bij zoeken. Zo ontstaat er een perfecte harmonie door het hele huis. In ons assortiment slaapkamer meubels vind je met name meubels in een glamoureuze stijl gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen. In deze stijl vind je meubels in trendy designs gemaakt van velvet in kleuren als roze, grijs of groen.

Diverse soorten slaapkamer meubelen

In onze collectie slaapkamer meubelen bieden we diverse soorten bedden aan in diverse afmetingen. Het bed is tenslotte het belangrijkste element van de slaapkamer. Het vinden van een geschikt bed die er mooi uitziet én die ook nog eens comfortabel ligt, is essentieel om dat ontspannen plekje te creëren. Er gaat niets boven in slaap vallen na een drukke dag in een comfortabel bed. Van grote boxsprings tot aan velvet bedden, maar bij ons kun je ook terecht voor prachtige hoofdborden in uiteenlopende stijlen en kleuren. De keuze van je bed is afhankelijk van je persoonlijke smaak. Ook is natuurlijk het formaat van je slaapkamer belangrijk.

Stem de stijl af met andere ruimtes in huis

Heb je een slaapkamer meubel gevonden, maar bevalt de kleur je niet of gaat je voorkeur liever uit naar een andere stof? Geen zorgen, daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Bij Meubelconcurrent is het mogelijk om je slaapkamer meubels te personaliseren naar wens. Je kunt de kleur, de stof en de maatvoering laten afstemmen met de overige meubels in je slaapkamer of woning. Hierdoor ben je verzekerd van een interieur waarbij alles mooi op elkaar afgestemd is. We kunnen ook de afmetingen van je slaapkamer meubels precies op maat maken. De ruimte van je slaapkamer wordt zo optimaal benut en het wooncomfort verhoogd. Er is dus meer dan genoeg ruimte voor maatwerk.

Bestel online of bezoek de showroom

Je shopt het aanbod slaapkamer meubelen direct in onze webshop. Ook hier kun je aangeven dat het gaat om maatwerk en je persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Wij gaan dan voor je aan de slag om jouw ideeën te realiseren. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. Hier kun je onder één dak ons complete assortiment op het gebied van wonen, slapen, keukens en woonaccessoires ontdekken. Stap gerust eens binnen en laat je adviseren door een van onze specialisten. Heb je vragen over onze producten of services? Neem dan gerust contact met ons op.

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren