Luxe en moderne interieurs

Onze ervaring met zakelijke projecten

KeukenLux is een landelijk opererende keukenleverancier die zich naast particuliere keukens ook heeft gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten, onder de naam ProjectLine voor de zakelijke markt. Binnen onze organisatie ligt er veel ervaring in de inrichting van projectkeukens voor klein- en grootschalige projecten, zoals:

• Appartementencomplexen
• Nieuwbouwprojecten
• Verbouwingsprojecten
• Projecten in de recreatiesector
• Zorgcentra
• Sportcomplexen
• Huisartsenpraktijken
• Opleidingscentra

Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, projectontwikkelaars, makelaars en woningstichtingen, maar ook ZZP’ers die binnen hun klantenportefeuille zoeken naar een betrouwbare zakenpartner. Door onze landelijke dekking kunnen onze opdrachtgevers gebruik maken van onze showroomfaciliteiten en terugvallen op de deskundige keukenadviseurs voor de begeleiding en realisatie van uw project.

Zakelijke mogelijkheden Keukenlux

Het assortiment van ProjectLine bestaat uit een zeer ruim en gevarieerd aanbod van keukens, keukenkasten, werkbladen en inbouwapparatuur. Onze keukenmeubelen, zijn van Duitse topkwaliteit en volledig voor gemonteerd, zodat snelle en foutloze montage is gegarandeerd. ProjectLine levert op maat gemaakte inbouwkeukens die via een 3D computeranimatie, eventueel aangevuld met technische tekeningen en installatieschema’s, altijd vrijblijvend zijn aan te vragen via een offerte. Tevens zijn wij ook de juiste partner voor keukenrenovaties waarbij inbouwapparatuur, werkbladen of keukenkasten verrassend snel kunnen worden geleverd.

Het 5 stappenplan van ProjectLine

ProjectLine staat voor gemak en gaat voor de keuken die voor u praktisch en mooi is. Dit geldt ook voor de weg naar uw nieuwe keuken en de route daarna. KeukenLux is van mening dat het hierbij makkelijker is om één vast contactpersoon uit onze organisatie te hebben en u zo te ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor uw project, dus overzichtelijk en duidelijk.

Bent u opzoek naar een compacte keuken voor een woningbouwproject of als Ontwikkelaar diverse opties voor een riante koopwoning naast elkaar wilt leggen: ProjectLine is oprecht benieuwd naar het specifieke keukenvraagstuk binnen uw project. We inventariseren uw wensen en voorkeuren en wat deze investering u gaat kosten. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten als u besluit uw projectkeuken(s) voor koop- of huurwoningen door ProjectLine te laten plaatsen.

ProjectLine weet als geen ander dat elke doelgroep een andere keukenoplossing vraagt. Wanneer alle projectwensen en kosten inzichtelijk zijn, gaan we zo snel mogelijk aan de slag voor u om voor uw specifieke keukenvraagstuk de oplossing te vinden. Zo kan er gekozen worden om de kopers zelf nog wat te laten samenstellen in bijvoorbeeld kleur, afwerking of apparatuur.

ProjectLine geeft u graag keuze in de mate waarin u onze hulp op uw project wilt inzetten. Uiteindelijk wordt alles vanaf het ontwerp van de keuken, kopers- en huurdersbegeleiding tot aan de levering en montage voor u geregeld. ProjectLine zal het hele proces samen afstemmen en waarborgen dat de uitvoering met de kwaliteit en service gedaan wordt die u van ons kunt verwachten. Voor ons spreekt het voor zich dat we hierin flexibel met u meedenken en weten namelijk heel goed dat dat de sleutel tot ons succes is. Dit leidt ertoe dat we onze visie en belofte waarmaken en u tot onze ambassadeur kunnen verwelkomen.

Klantgerichtheid vindt ProjectLine heel belangrijk en probeert het u namelijk zo makkelijk mogelijk te maken. Dat begint al bij het inplannen van een eerste afspraak en gaat door tot na de levering en montage en erna. Zo werken we toe naar een duurzame samenwerking waarbij wij als partner blijvend alle individuele keukenvraagstukken voor u oplossen.

Vragen over Projectkeukens?

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact onze opdrachtgevers te ontzorgen en komen dan ook graag met u in contact om mogelijkheden in samenwerking te bespreken. Voor verdere inlichtingen en/of vragen kunt u contact opnemen met onze vestiging in Eindhoven.

Contactgegevens
KeukenLux Nederland
Rijstenweg 6
5652 CG Eindhoven

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren