Keukens

KeukenLux Style

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Dan ben je bij Meubelconcurrent op de juiste plek. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van wonen en keukens. Hierdoor voldoet onze collectie altijd aan de nieuwste eisen. Bij ons koop je keukens op maat. Je kan bij ons dus je keuken helemaal naar wens samenstellen en laten ontwerpen. Hiervoor maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Van keukenkasten tot lades: dankzij de kwaliteit van ieder onderdeel ontstaat er de ideale omgeving om in te koken. We adviseren je graag over de mogelijkheden tijdens een bezoek aan onze showroom in Eindhoven, maar online je droomkeuken samenstellen is zeker een optie.

Keuken op maat samenstellen

Bij ons kun je je keuken op maat samenstellen. We adviseren om hiervoor langs te komen bij onze showroom. Onze keukenadviseur kan je helpen de ideale keukenopstelling met jouw kookgedrag afgestemde keukenapparatuur te ontwerpen. Daarbij houden we rekening met jouw wensen, eisen en behoeftes in een keuken. We maken een keuken op maat die de beschikbare ruimte optimaal benut, die voldoende bergruimte biedt, en waarin je efficiënt kunt werken. Uiteraard heeft deze keuken precies de gewenste uitstraling en is deze voorzien van moderne apparatuur.

We beschikken over ervaren en professionele vakspecialisten die jouw droomkeuken komen plaatsen en monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van je nieuwe keuken op maat.

Inspiratie en ideeën

Heb je al enig idee wat je wilt maar ontbreekt er nog de nodige inspiratie? We begrijpen dat het lastig kan zijn om al je persoonlijke wensen, stijl en opstelling in één keuken terug te vinden. Om je een handje te helpen, geven we op onze website zoveel mogelijk informatie, inspiratie en praktische tips. Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn in jouw situatie? Je bent van harte welkom in onze inspiratie winkel in Eindhoven. Samen met een adviseur kun je al je wensen bespreken en een standaard keuken uitzoeken of eentje naar wens samenstellen. Zo weet je zeker dat je nieuwe keuken voldoet aan al je eisen.

Bezoek onze showroom

De meeste inspiratie voor je nieuwe keuken krijg je echter door onze keuken showroom te bezoeken. Op één plek kun je ons uitgebreide aanbod aan keukenopstellingen, kleuren en afwerkingen ervaren. Er werkt niks beter dan het zelf zien en ervaren hoe bepaalde materialen op elkaar afgestemd kunnen worden. Een plek boordevol inspiratie die je een goed beeld geven van al onze mogelijkheden. Plan je afspraak in of stap gewoon even binnen, we zijn iedere dag geopend. De koffie staat klaar!

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren