Luxe en moderne interieurs

KeukenLux Style

Een keuken ontwerpen die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het om bij KeukenLux.

We willen graag meer weten over u en uw levensstijl, want deze bepaalt namelijk hoe uw ideale keuken eruit gaat zien.

Scherpste prijzen!

Heeft u al een offerte van een ander bedrijf? Stuur ons de bestaande offerte en wij bieden u een scherpere prijs.
U kunt de offerte versturen via mail of whatsapp, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Mail: keukenlux@meubelconcurrent.nl
Whatsapp: 040-2566464

Subtiele prints, prachtige texturen en diepe tinten.

Wat is uw stijl en past dit goed in uw woning? In welke opstelling? Welke kleur? Welk werkblad? Wat uw stijl ook is, samen realiseren wij de keuken die bij u past.

De keukens van nu zijn een meubelstuk, het is een onderdeel van uw leefruimte.

Onze ervaring met zakelijke projecten

KeukenLux is een landelijk opererende keukenleverancier die zich naast particuliere keukens ook heeft gespecialiseerd in het verzorgen van keukenprojecten, onder de naam ProjectLine voor de zakelijke markt. Binnen onze organisatie ligt er veel ervaring in de inrichting van projectkeukens voor klein- en grootschalige projecten.

Het 5 stappenplan van ProjectLine

ProjectLine staat voor gemak en gaat voor de keuken die voor u praktisch en mooi is. Dit geldt ook voor de weg naar uw nieuwe keuken en de route daarna. KeukenLux is van mening dat het hierbij makkelijker is om één vast contactpersoon uit onze organisatie te hebben en u zo te ontzorgen. Eén aanspreekpunt voor uw project, dus overzichtelijk en duidelijk.

Bent u opzoek naar een compacte keuken voor een woningbouwproject of als Ontwikkelaar diverse opties voor een riante koopwoning naast elkaar wilt leggen: ProjectLine is oprecht benieuwd naar het specifieke keukenvraagstuk binnen uw project. We inventariseren uw wensen en voorkeuren en wat deze investering u gaat kosten. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten als u besluit uw projectkeuken(s) voor koop- of huurwoningen door ProjectLine te laten plaatsen.

ProjectLine weet als geen ander dat elke doelgroep een andere keukenoplossing vraagt. Wanneer alle projectwensen en kosten inzichtelijk zijn, gaan we zo snel mogelijk aan de slag voor u om voor uw specifieke keukenvraagstuk de oplossing te vinden. Zo kan er gekozen worden om de kopers zelf nog wat te laten samenstellen in bijvoorbeeld kleur, afwerking of apparatuur.

ProjectLine geeft u graag keuze in de mate waarin u onze hulp op uw project wilt inzetten. Uiteindelijk wordt alles vanaf het ontwerp van de keuken, kopers- en huurdersbegeleiding tot aan de levering en montage voor u geregeld. ProjectLine zal het hele proces samen afstemmen en waarborgen dat de uitvoering met de kwaliteit en service gedaan wordt die u van ons kunt verwachten. Voor ons spreekt het voor zich dat we hierin flexibel met u meedenken en weten namelijk heel goed dat dat de sleutel tot ons succes is. Dit leidt ertoe dat we onze visie en belofte waarmaken en u tot onze ambassadeur kunnen verwelkomen.

Klantgerichtheid vindt ProjectLine heel belangrijk en probeert het u namelijk zo makkelijk mogelijk te maken. Dat begint al bij het inplannen van een eerste afspraak en gaat door tot na de levering en montage en erna. Zo werken we toe naar een duurzame samenwerking waarbij wij als partner blijvend alle individuele keukenvraagstukken voor u oplossen.

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren