Interieuradvies

Het (opnieuw) inrichten van een woning is voor velen een leuke bezigheid. Maar hoe en waar begin je? Met name het combineren van de juiste meubels, kleuren, materialen en stijlen wil voor velen een uitdaging zijn. Alle elementen moeten namelijk feilloos op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast is iedere ruimte weer anders en heb je je eigen smaak en behoeftes die je mee wilt nemen in het totaalplaatje. Een landelijke uitstraling of toch liever een Metropolitan Luxury Style inrichting? Het interieuradvies in Eindhoven van Meubelconcurrent kan je hierbij helpen. Op deze pagina lees je meer over onze service, aanpak en wat we voor jou kunnen betekenen.

Interieuradvies in Eindhoven door Luxarea

Inmiddels hebben we al diverse mooie projecten mogen opleveren. Als ervaren interieuradviseur in Eindhoven kunnen wij elk project begeleiden: van concept tot realisatie. De ervaring en verschillende uitdagende projecten zorgen ervoor dat we met veel plezier aan elk nieuw project beginnen. Samen met jou maken we er gegarandeerd een prachtige ruimte van. Een woning die bij binnenkomst steeds weer je adem even wegneemt. Een plekje dat voelt als thuiskomen, ingericht met de mooiste en luxueuze meubels, accessoires en meer.

Wat we voor jou kunnen betekenen

Interieuradvies in Eindhoven betekent voor iedereen wat anders. De één is op zoek naar een ontwerp waarin meubels op maat getekend worden, terwijl de ander liever interieuradvies inwint op het gebied van kleurkeuze, materiaalgebruik, indeling of meubilair. In beide gevallen denken we met je mee en adviseren we je graag. In onze showroom laten we graag onze kleuren, stijlen en materialen van ons fantastische palet zien. Op basis van jouw woonwensen en behoeftes komen we ongetwijfeld tot een passende oplossing. We voorzien je van interieuradvies in Eindhoven in de breedste zin van het woord. Het is tenslotte erg belangrijk dat kleuren, meubels en accessoires perfect op elkaar zijn afgestemd.

Inspiratie opdoen of ben je benieuwd wat we jou kunnen bieden? Bekijk dan onze projecten.

Interieuradvies op maat

Wanneer je van plan bent om de inrichting van je woning te veranderen dan is het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van je mogelijkheden. Zie onze showroom, waar we interieuradvies in Eindhoven op maat geven, als een inspiratie winkel waar je volop inspiratie en ideeën kunt opdoen voor jouw toekomstige inrichting. Tijdens een adviesgesprek in Eindhoven kijken we naar diverse punten. Welke interieurstijl wil je hanteren? Wat is de meest ideale indeling van de ruimte? Heb jij nog speciale wensen? Dit zijn slechts enkele vragen die helpen om al jouw wensen en eisen in kaart te brengen.

Meubelconcurrent staat voor heldere communicatie met veel persoonlijk contact. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal, dus je mag erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om deze tot in de puntjes te realiseren.

Interesse? Bezoek onze showroom

Ben je geïnteresseerd in de collectie van Luxarea, en zie je meubels die je aanspreken? Plan dan een interieuradviesgesprek in of stap gewoon eens binnen bij onze showroom. Neem indien mogelijk een plattegrond mee van de ruimte(s) met afmetingen of foto’s, zodat we direct een goed beeld krijgen van je ideeën. Ons team van specialisten staat voor je klaar, net als onze koffie! Voor vragen over onze diensten, merken of producten kun je uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren