Tafels

De tafel is een plek waar mensen samenkomen. Waar ze even tot rust komen en de dag nabespreken of juist gezellig urenlang aan zitten en nieuwe herinneringen maken. Tafels zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. In de eetkamer zitten we graag aan een grote tafel, terwijl we in de woonkamer een functionele bijzet- of salontafel plaatsen om een comfortabele zithoek te creëren. Wat voor soort tafel je ook zoekt, bij Meubelconcurrent slaag je ongetwijfeld. Ontdek ons uitgebreide assortiment luxe tafels met een opvallende uitstraling online of in onze winkel.

Tafel kopen

In onze tafel collectie kom je uiteenlopende stijlen tegen. Uiteraard moet een tafel functioneel zijn, maar het oog wilt ook wat. In een woning kom je diverse soorten tafels tegen. Vaak staat er een grotere eettafel of een hoge bartafel welke best wat ruimte in beslag neemt, maar die ook echt dagelijks gebruikt wordt. Daarnaast zijn er nog een aantal andere tafels te vinden in huis. De salontafel heeft meestal een prominente plek in de woonkamer waarbij het functionele aspect ook van belang is, maar de stijl en het design zijn allesbepalend voor je interieur. Bijzettafels zijn multifunctioneel vanwege hun eenvoudige verplaatsbaarheid. Afhankelijk van je zitplek kun je moeiteloos een bijzettafel van de ene naar de andere kant verplaatsen. Voor meer sfeer in je interieur kun je er ook voor kiezen om een wandtafel te plaatsen. Kleed de tafel mooi aan met bijpassende decoratie en accessoires en je hebt gelijk een prachtige blikvanger in je woonkamer of hal.

Vind de perfecte tafel voor jouw interieur

Het kopen van een geschikte tafel kan lastig zijn. Om de juiste tafel voor jouw interieur te vinden is het verstandig om diverse aspecten zoals de oppervlakte van je woonkamer, eetkamer of hal en de stijl mee te nemen in je berekening. Heb je een kleine woonkamer? Kies dan een ronde eettafel. Deze neemt minder ruimte in beslag waardoor je een ruimtelijker effect creëert. In een grote keuken kun je gaan voor een grotere of grovere tafel. We bieden tafels in verschillende stijlen. Een tafel met stalen poten past uitstekend in een industriële look. Hout past eigenlijk in vrijwel iedere stijl, maar doet het bijzonder goed in een landelijke uitstraling. Bovendien vind je ook tafels met marmer, glas of metaal terug in onze collectie, deze sluiten perfect aan bij een moderne sfeer, maar kunnen ook meer luxe toevoegen.

Stem de stijlen op elkaar af

Om een harmonieus geheel te creëren in huis kun je de verschillende soorten tafels combineren die qua stijl, materiaal of kleur vergelijkbaar zijn. Dit brengt tevens meer rust in huis. Het is geen probleem om te mixen of matchen, zo lang de tafels elkaar complementeren. In onze selectie kun je de meest prachtige combinaties maken en omdat diverse luxe tafels aanbieden kun je je complete interieur op elkaar afstemmen. We hebben alle principes in huis. Heb je moeite met het maken van de juiste combinaties? Je bent altijd welkom in onze showroom voor interieuradvies.

Bestel online of bezoek onze showroom

Ons complete aanbod tafels is online te bestellen. Je kunt vertrouwen op een veilige en snelle afhandeling van je bestelling. Voor meer inspiratie kun je altijd langskomen bij onze showroom in Eindhoven. We zijn 7 dagen per week open. Hier kun je de look en feel ervaren van ons assortiment en een weloverwogen beslissing maken. Ons team van specialisten staat voor je klaar!

Samen met u achterhalen wij uw specifieke wensen en kijken we naar de leefsituatie bij u thuis. Ontzorgen staat altijd centraal, van het maken van het 3D-ontwerp tot en met het realiseren van het plaatsen van uw keuken.

Graag bieden wij u een persoonlijk advies en kijken we graag mee naar slimme – en financieel aantrekkelijke! – oplossingen.

Deskundig
advies

7 dagen per
week geopend

Mega
showroom

Online
bestellen

Gratis voor de deur parkeren